Velkommen til 2.etg

Vi har pusset opp og laget oss nytt lokale i 2. etg i Garverivegen 4.
Reåpningen er 16/7 kl 11 og vi inviterer til åpen dag??
Kom gjerne innom på en kopp kaffe i Boblerommet, eller bare sitt ned å ta inn over deg stemningen i Sparommet. Lavendelrommet byr også på god stemning og vi gleder oss til å fylle lokalet med gode samtaler, god atmosfære og stilig hår!

Velkommen til nye Lugn frisør

We`re back!

Salongen er operativ igjen og vi står klare for å ta imot dere fine tålmodige kunder. Alle som har vært berørt av dette er ringt opp, og har fått tilbud om ny time. For dere andre er appen og nettbestillingen oppe å går igjen. Tusen takk for tålmodigheten alle sammen- vi er utrolig takknemlige og glade for at dere venter- og at vi endelig kan ta imot dere igjen! Klem fra Ingunn og Janne.

28.3 kl 18.00 inviterer vi til kundekveld

Tirsdag den 28. mars inviterer vi til kundekveld i salongen.
Tema er styling og makeup, og dere får mulighet til å prøve både den nye makeupen fra Tind of Norway, og varmeverktøy med tilhørende stylingprodukter.

Denne kvelden får du som deltar 25% på alle produkter til hår og på all makeup- samt 15 % på varmeverktøyene.

Det blir goodiebags og enkel servering

Begrenset antall plasser
Påmelding til Janne på
Post@lugnfrisor.no

Velkommen

Hilsen Ingunn og Janne

Velkommen til Ingunn

Vi kan endelig ønske Ingunn velkommen til Lugn frisør. Vi har ventet og gleda oss, og no e ho godt i gang. Det fylles opp på listene hennes, og hun smiler fra øre til øre- så energisk at hun nesten ikke drar hjem etter endt dag!
Ingunn er i salongen stort sett hver dag, og det er bare å komme innom å hilse på dette fyrverkeriet av ei dame! Her får du virkelig møte ei som ELSKER yrket sitt, og komboen Janne + Ingunn blir rett og slett uslåelig!

Takk for nominasjonen!

Jeg er både stolt og ydmyk over nominasjonen til serviceprisen 2021. Og å komme blant topp ti er helt fantastisk. Mulighet for å gi meg pall plass er tilstede, og hvis du, kjære kunde er enig i nominasjonen er det bare å stemme i vei. Hvis du ikke har aktivt abonnement hos Hadeland, er det mulig å komme innom hos meg og stemme via avisen i salongen. Tusen takk for alle gode tanker og stemmer som kommer inn. Varm klem fra Janne.

Maria Nila

Ny produktserie i salongen.
Maria Nila er vegansk, godkjent for grønn salong og lukter himmelsk.
Dette sukkertøyet av en produktserie er en gaven til deg selv og håret ditt.
Kom innom så finner vi akkurat det produktet håret ditt trenger.